Intel går ind i fitnessverdenen

Intel og SMS Audio LLC har netop annonceret et samarbejde, der skal kombinere teknologi, fitnessudstyr og musik.

Det kommende produkt, SMS Audio BioSport In-Ear powered by Intel (vi håber, de finder på et kortere navn, når det skal lanceres), bliver en forlængelse af den allerede eksisterende række af SMS Audio-produkter til fitnessverdenen.

Samarbejdet skal løfte integrerede biometriske målinger over i produkter, som mange fitnessfolk allerede bruger, så der ikke er brug for ekstraudstyr.

De kommende headsets vil indeholde en pulsmåler, som skal erstatte de nuværende pulsmålere, der kræver et bånd rundt om brystet, en sender og en modtager.

SMS Audio BioSport In-Ear Powered by Intel vil samtidig være kompatibel med den populære løbe app RunKeeper, og der er planer om også at understøtte en række andre apps til fitness.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.