Intel i innovativ offensiv på CES

Chipgiganten Intel har gang i innovationen, og det blev belønnet på årets elektronik og gadgetmessen, CES

intel

Der bliver arbejdet rigtig meget med at integrere menneskelignende sanser i teknologien fra Intels side. Det gav dem adskillige priser på den nyligt overståede gadgetmesse, CES i Las Vegas. Blandt andet udtalte Engadget PC Magazine, The Verge og Videomaker, at dronen Yuneec Typhoon H, der er drevet af Intel Atom-processoren, er den bedste drone ved CES 2016. Intel RealSense teknologien gør nemlig, at dronen kan undgå kollisioner, og samtidig har den en ’følg mig’ funktion, alt samme noget der muliggøres af Intel-processoren.

Ninebot Segway-robotten kom også med på PBS, Reuters og Wireds liste over de bedste teknologier på CES. Igen er dette en gadget der er drevet af Intels Atom-processor og som gør brug af Intel RealSense-teknologien til at navigere rundt med.

Når det kom til de nye kropsnære teknologier, blev DAQRIs smarte hjelm med Intel RealSense teknologi og en Intel Core M-processor taget med på BRGs liste over de bedste CES-gadgets, ok Empire EVS fik rosende omtale af Engadget, det er teknologien bag Recons Snow2 heads-up display, en gadget der blev udnævnt til den bedste på CES.

Recon Instruments er for resten et Intel selskab, og de har gjort det muligt for Empire Paintball at producere en smart paintball maske, der giver brugerne mulighed for at tilgå real-time taktiske informationer med et enkelt blik.

Intel er en meget innovativ virksomhed, og det bliver spændende at se hvad det næste de finder på bliver.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?