Intelligent armbånd bygget af Intel

Nu går Intel ind i modebranchen og sender MICA på gaden sammen med Opening Ceremony

Intel, MICA, Opening Ceramony

Sammen med Opening Ceremony har Intel i går løftet sløret for alle specifikationerne på det nye, smarte og moderigtige luksusarmbånd, MICA.

MICA står for ‘My Intelligent Communication Accessory’, og er en ny og anderledes måde at tænke wearable til kvinder på.

Ifølge en pressemeddelelse er MICA et flot, intelligent armbånd, der giver brugerne adgang til deres SMS, Yelp, Gmail, Facebook-begivenheder og Google-kalender gennem diskrete notifikationer, som leveres direkte til håndledet.

MICA er tilgængeligt fra starten af december i USA, og udelukkende i Opening Ceremonys butikker i New York og Los Angeles, i udvalgte Barney’s og online på OpeningCeremony.us og Barneys.com

”MICA fungerer som en forlængelse af kundens smartphone i de tilfælde, hvor det ikke er praktisk at have den med dig”, siger Chris Penrose, Senior Vice President af Internet of Things Solutions hos AT&T i en pressemeddelelse. ”Det gør det muligt for kunderne at modtage notifikationer på beskeder og e-mails, så de hele tiden er forbundne, mens de bærer et moderigtigt smykke passende til stort set alle lejligheder!”

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.