Intelligent fitnessmåtte

Fitnessmåtten TERA er interaktiv og kan bruges både til yoga, pilates , zumba og meget mere

Det er folkene hos Lunar Europe, der står bag TERA, den intelligente og interaktive fitnessmåtte.

Tankerne har været at udvikle et træningsmiljø, der var designet til at blive brugt hjemme, og som altid kan ligge fremme.

TERA er designet, så den kan fungere som et traditionelt (rundt) tæppe, når den ikke bruges, og når du så tænder for den medfølgende app, så bliver den til en højteknologisk træningsmåtte.

Du vælger, hvilken form for træning, du vil i gang med, for eksempel yoga eller pilates, og så vil led-lys på måtten guide dine bevægelser. TERA er også trykfølsom, så den har helt styr på, hvor godt du egentlig udfører øvelserne.

Indtil videre er TERA et koncept, men der er rygter om, at den vil blive viderudviklet til en rigtigt produkt, ikke mindst fordi TERA allerede har modtaget flere designpriser. Her på redaktionen håber vi at se produktet blive sat i produktion, det lyder bare alt for spændende til at det ikke må blive til noget.

  • LunarEU_Tera_2_1
  • LunarEU_Tera_11
  • LunarEU_Tera_9
  • LunarEU_Tera_5-02
About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?