Intels system-on-a-chip er blevet opdateret

Den nye 14nm Xeon produktfamilie leverer, ifølge Intel, server-klasse ydelse i en kompakt, low power system-on-a-chip, optimeret til Cloud, teleselskaber og web-hosting

Intel Xeon

Intel Corporation har lanceret Intel Xeon processor D produktfamilien, virksomhedens første Intel Xeon processor-baserede system-on-a-chip (SoC). Bygget på Intels brancheførende 14nm procesteknologi, kombinerer Intel Xeon processor D produktfamilien performance og avanceret intelligens af Intel Xeon processorer, med størrelse og strømbesparelse som en SoC.

Den hurtigt voksende mængde af forbundne enheder driver eksponentiel vækst i datatrafik, og øger presset på datacenteret og netværksinfrastrukturen til cloud og telekommunikation. Mens disse kunder effektivt forsøger at skalere deres netværksinfrastruktur og forsøger at levere nye, omsætningsgenerende services, flytter de standarden for Intel arkitektur, for at levere både teknologiløsningerne og overensstemmelsen det kræves, på tværs af datacenteret og netværket.

Intel Xeon processor D produktfamilien tilbyder nye muligheder for at adressere den voksende efterspørgsel efter low power, højdensitet infrastrukturløsninger, og strækker Intels teknologi fra kanten af datacentrene til netværket. Dette giver kunder en udvidet intelligens og større agilitet til hurtigere at levere nye services til lavere ejer-omkostninger.

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?