iPad mini-klon til kun 1.500 kroner fra Nokia

Den ligner en iPad mini, men det er en Android-baseret tablet fra Nokia. N1 forventes at komme til at koste under 1.500 kroner

Nokia N1

Den ligner en iPad mini, men den har bedre specifikationer, den kører på standardversion af Android 5.0 Lollipop, og så koster den kun $250, lige under 1.500 danske kroner, for 32GB-versionene.

Det er kun et par dage side at Nokia, den del af den finske it-virksomhed, der ikke blev opkøbt af Microsoft, annoncerede, at de ville lade Nokia-navnet blive brugt af udvalgte enhedsproducenter. Nu lader til at kinesiske Foxconn er de første, der har taget mod tilbudet og sender den Android-baserede tablet Nokia N1 på gaden.

Der er masser af ligheder mellem iPad mini og Nokia N1. De har samme 7,9″ skærm i en opløsning på 2.048 x 1.536, kabinettet er af anodiseret aluminium, kameraet er stort set det samme, knapper og stik til hovedtelefoner er placeret ens. N1 er dog en anelse lettere, den vejer kun 318 gram, mens iPad mini veejer 331 gram, og så er den tyndere med sine 6,9mm mod iPad-minis 7,5 mm). Resten af specifikationerne ser meget ens ud, men til en pris der ligger omkring 900 kroner lavere end iPad mini er den yderst interessant.

Du kan læse mere om Nokia N1 herhttp://www.youtube.com/watch?v=IwJmthxJV5Q 

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.