Kablet er din dockingstation til dine iOS-enheder

Fuse Chicken lancerer nu deres produkter i Danmark. De har blandt andet nogle spændende kabler der også kan fungere som holder/dockingstation til dine Apple-produkter

bobine stor

Kablerne fra Fuse Chicken går under nav et Bobine, der så igen findes i en række forskellige udgaver, blandt andet Bobine, Bobine Watch, Bonine Auto, Titan og Loop.

Fælles for dem alle er, at Bobine er et kabel, dock, tripod og holder i en og samme enhed. Kablet kan vrides til netop den form du har lyst til, og den beholder formen indtil du selv ændrer på den.

Den er så ligge nok til at du kan have den med i tasken, og stærk nok til at du kan placere dine Apple-produkter som du har lyst til.

Det betyder blandt andet at du kan bruge den i bilen, og docke din iPhone uden at skulle have kabler hængende rundt om i bilen.

Og hvis du hører til en af de perosn der har et Apple Watch, så er der også en Bobine Watch-udgave, som betyder at du kan placere din oplader til dit Apple Watch som det passer dig.

Bobines kabler/holdere til iOS-produkter er spændende, flotte og en alternativ måde at docke dine iOS-produkter på.

Du kan læse mere om de spændende produkter fra Fuse Chicken her.

Bobine

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2794 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart