Kæmpe forbedringer til hybrid-bilen, Chevy Volt

Chevy Volts nye inkarnation er forbedret på alle punkter

Chevy Volt

Det nyeste skud på stammen af hybrid-biler blev vist frem på årets CES-messe i Las Vegas, og allerede nu er Chevrolet klar med den officielle lancering af Chevy Volt, deres anden generation hybrid-bil.

Det er bilens helt nye fremdriftssystem, der giver bilen en aktionsradius på omkring 75 kilometer på ren elektricitet alene. Men når bilen bruges, som den er tiltænkt – nemlig som en hybrid-bil, så er der over 600 kilometer på en fuld opladning og tankfuld af benzin. General Motors, der står bag Chevrolet Volt, fortæller, at med jævnlig opladning kan ejerne af denne nye bil forvente at kunne køre mere end 1.500 kilometer mellem besøg på benzinstationen.

Chevy Volts teknologi og rækkevidde bliver komplementeret af et nyt og spændende design. Meningen er at Chevy Volt skal vise muskler og aerodynamik.

Samtidig er der gjort en hel del ud af at designe det indvendige i bilen, ikke mindst for at give et bedre overblik over bilens funktioner.

Chevy Volt

Nyhederne i Chevy Volt 2016

Nogle af de nye ting du kan se i Chevy Volt har vi listet herunder:

  • Ny motor er mere end 12 procent mere effektiv og vejer 45 kg mindre
  • To-motor-designet giver 19 procent bedre acceleration fra 0-100
  • Batterikapaciteten er øget til 18,4 kWh ved at bruge 192 celler, og med en vægtreduktion på næsten 10 kg
  • “Regen on Demand” giver føreren kontrol over energi-genindvindelse via en vippekontakt på bagsiden af rattet
  • Nyt bremsesystem, med forbedret ydelse

Chevy Volt 2016 kommer på markedet i anden halvdel af 2015 – hvornår vi ser den i Danmark melder historien ikke noget om.

Chevy Volt
About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.