Kinesiske Obox rammer Europa i 2016

Kinesisk telegigant annoncerer, at deres spilkonsol udkommer i Europa til næste år, mens de kritiserer konkurrenterne

Obox

Snail Games ønsker at konkurrere med Microsoft og Sony. Kinas svar på Vodafone og British Telecom præsenterede deres Androidbaserede spilkonsol, Obox, under dette års CES, og nu annoncerer Snail Games, at Obox lanceres i Europa i begyndelsen af 2016.

MCV har talt med Dan Doughty, der er ansvarlig for Snail Games forretningsudvikling i USA. Doughty fortæller MCV, at målet med Obox er at presse spilteknologien til det yderste, hvilket de nuværende konsoller ikke gør, fordi det ikke er muligt at opgradere hardwaren løbende, og både Xbox One og PlayStation 4 kører allerede med forældede processorer – og det finder Doughty ikke acceptabelt i en teknologi-baseret verden.

Obox-hardwaren kan opgraderes løbende og vil, ligesom PC’en, være i stand til at køre de tungeste og flotteste spil. Doughty tilføjede dog, at der vil gå et år eller to, før vi kommer til at se spil som Call of Duty på den kinesiske spilkonsol.

Snail Games er Kinas femte største udbyder af mobiltelefoni, og firmaet står bag spil som MMO-hittet, Age of Wushu, der spilles af 5,5 millioner mennesker om måneden.

Kommentar til artiklen?