Køb din egen jetpack

Fra 2016 kan du købe din helt egen jetpack. Martin Aircraft har nu en kommerciel model klar til næste år

Martin Jetpack

Hvem har ikke drømt om at flyve ved hjælp af sin helt egen jetpack? Her på redaktionen har vi længe haft de drømme, og nu lader det til at vi snart får en reel mulighed for det.

Martin Aircrafts Jetpack er drevet af en 200HP V4-motor, der driver to rotorer, og kan holde sig i luften i op til 30 minutter med en last på omkring 110 kg. Hastigheden er på omkring 65 km/t, og den kan flyve op i op til 1.000 meters højde.

martin jetpack

Martin Aircraft lover, at den er meget manøvredygtig, og derfor er den perfekt til at blive brugt i nødsituationer.

 

Lige nu venter vi så på, hvordan de forskellige luftfartsmyndigheder rundt om i verden, blandt andet FAA, vil behandle denne Jetpack, og om den kan godkendes som et personligt transportmiddel.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?