Kreativt systemkamera med fokus på selfies

Det nye Lumix GF7 er så småt, at det kan være i håndtasken, men er stadig fyldt med spændende teknologi, der blandt andet fokuserer meget på de populære selfies

Lumia GF7

Systemkameraer er stadig meget populære, på trods af den høje kvalitet som mange smartphones i dag kan præstere.

Det nye Lumix GF7 fra Panasonic er et lille stilrent systemkamera, der er designet med brugervenlighed og funktionalitet for øje. Specielt har der været fokus på at gøre det let at tage selfies – noget som er blevet utrolig populært de sidste par år.

Lumix GF7 er designet til Micro Four Thirds-standard, som giver dig en bred vifte af objektiver at vælge imellem, så du kan bygge det kamera, du ønsker. GF7 er, ligesom sin forgænger GF6, kompakt og let. Kameraet fås i klassiske farver som sølv og brun.

Kamerahuset er designet til at ligge godt i hånden med et lækkert lædergreb. Skærmen på bagsiden (3″, 1040K opløsning) kan drejes 180 grader. Når du vipper skærmen, er kameraet automatisk i Self Shot-tilstand, så dine selfies bliver af den bedste kvalitet.

Forskellige filtre og kreative skønhedsfunktioner gør det nemt at finde dit helt eget personlige udtryk. Ved brug af filtereffekter i Creative Control-tilstand bliver det muligt at tage billedet med og uden filter på samme tid.

Lumix GF7 med 12-32mm objektiv vil være tilgængelig i butikken til marts til en vejledende pris på 4.999 kroner.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?