Kvalitets audio direkte fra din iPhone

Philips Fidelio M2L er den første hovedtelefon, du forbinder via enhedens opladerstik

Philips’ nye hovedtelefon Fidelio M2L er den første fra Philips, som forbindes via Apples opladerstik Lightning. Det betyder, at den kan bruges med for eksempel med iPhone 5, 5S, 6 og 6 Plus. 

Når hovedtelefonen kobles sammen med iPhone Lightning-stikket, betyder det også, at det er muligt at overføre High Ress lyd, og dermed potentielt opnå en meget høj kvalitet. Samtidig har hovedtelefonen indbygget 24-bit Digital to Analog Conversion (DAC) og forstærker.

 Det bør gøre at Philips kan levere en imponerende lydoplevelse, hvor alle detaljerne i musikken er med. Det lover også godt for, hvad fremtidige produkter fra Philips kommer til at kunne.

Lyden leveres via 40 mm Neodymium-højtalere, der leverer en dynamisk spændvidde. Hovedtelefonen er udformet, så den gerne skulle holde støj ude, og ved at benytte opladerstikket på iPhonen, fjernes risikoen for at lydsignalet forstyrres af andre kilder.

Fidelio M2L har en ergonomisk udformning, så de bør være rare at have på, og de skumfyldte ørepuder er beklædt med læder for at øge komforten.

Fidelio er Philips’ navn på topmodellerne, og står for godt håndværk, flot design og innovation. 

Hovedtelefonerne lader i Danmark til december og den vejledende udsalgspris bliver 1.999 kroner.

 

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.