Laptop med indbygget 3D-kamera fra Acer

De nye Aspire V 17 laptops fra Acer får indbygget Intel RealSense 3D-kamera

Acer V 17 Nitro 3D kamera

Så er de på vej – de nye laptops med 3D-kameraer. Det er Acer, der er en af de første producenter af laptops, der lige har annonceret, at deres gamer-laptops, Aspire V 17 Nitro, fremover vil få det avancerede Intel RealSense 3D-kamera.

Da kameraet forstår, og reagerer på, naturlige bevægelser i tre dimensioner, vil dem, der har en V Nitro, være i stand til at interagere med spil, åbne hjemmesider, eller navigere rundt mellem applikationer uden at røre tastaturet eller musen.

De nye laptops kan også 3D-scanne, generere 3D-modeller og udskrive på en 3D-printer, eller dele 3D-scans på sociale medier.

Intel RealSense 3D-kameraet indeholder også et traditionelt kamera, et infrarødt kamera og en infrarød laserprojektor. Tilsammen udgør de en dybdemåler, og sammen med de visuelle data, så skaber RealSense-softwaren en berøringsfri grænseflade, der reagerer på såvel hånd og hovedbevægelser som på ansigtsudtryk.

Her på redaktionene glæder vi os til at teste de første modeller med de nye 3D-kameraer.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.