Lenovo klar med laptops til skolebørn

Traditionelt kobles Lenovo laptops og børn ikke sammen, men den nye serie af ThinkPad 11e er rettet direkte mod skolebørn

Lenovo Thinkpad 11e

Lenovo har lige lanceret deres nye laptopserie, ThinkPad 11e. De fås både som en traditionel bærbar computer, eller som en hybrid-laptop med Lenovos YOGA multimode-design, hvor laptoppen kan være enten som laptop, stand, tent eller tablet.

De nye bærbare computere er bygget til at møde de krav, som stilles af både lærere og elever i vores skolesystem i dag. ThinkPad 11e-serien med Windows har det velkendte Think-design, som er testet op mod militærstandarder og tåler sand, støv, ekstreme temperaturer, fugtighed og stød.

Serien er desuden forbedret med tekniske specifikationer som effektiv ventilation og 5. generation af Intel® Core™-processorer. Det er muligt at tilvælge den nye ActivePen til at skrive direkte på skærmen med for endnu større brugervenlighed.

Denne hardware i kombination med specialdesignet software gør det nu lettere at tage noter, give lektier for, lave gruppearbejde mm.

Den nye ThinkPad 11e-serie forventes på det danske marked fra april til vejledende udsalgspriser, der starter ved 2.600 kroner for ThinkPad 11e og 4.000 kroner for ThinkPad YOGA 11e (begge priser er ekskl. moms).

About Lars Bennetzen 4139 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?