Lenovo opdaterer deres udvalg af computere

Kinesiske Lenovo har travlt i disse dage. På gadget-messen i Las Vegas, CES, har de netop lanceret en masse nyheder, som er vildt spændende

lenovo thinkpad X1

Det er Lenovos X1-porteføjle der lige er blevet annonceret på CES. Den nye produktportefølje indeholder fem teknologisk meget spændende og innovative produkter, og Lenovo selv hævder, at de er designede til dem, der ønsker de bedste arbejdsredskaber.

Det første nye produkter er ThinkPad X1 Tablet, er der rettet mod erhvervet. Den er udstyret med en Intel Core M7-processor, er oplyst at have 10 timers batterilevetid, LTE Advanced-support, og som noget helt nyt, et modulært design. Det betyder at du som bruger kan ’klikke’ ekstra komponenter på tabletten, f.eks. batteri, projektor eller 3D-modul – det virker altså smart.

Lenovo har også introduceret ThinkPad X1 Yoga, der angiveligt er verdens første hybridcomputer der har en OLED-skærm. Samtidig er den super tynd, kkun 1,7cm og så vejer den ikke mere end 1,3kg.

Fjerde generation af verdens letteste 14” ultrabook, ThinkPad X1 Carbon, har også set dagens lyd. Den har flere forskellige skærmmuligheder, mere hukommelse og lagringsplads, forbedrede forbindelsesmuligheder og en vægt på sølle 1,2kg.

Folk der godt kan lide all-in-one, AIO, computere kan også godt glæde sig. Lenovo har nemlig også et helt nyt produkter her, ThinkCentre X1 AIO. En 23,8” skærm der har antireflekterende skærmglas og en smal kant på kun 11mm, og ja – den er en iMac wanna-be, og hvem ved – måske lykkes det denne gang at konkurrere mod Apple på deres egen banehalvdel.

Endelig så har Lenovo sendt ThinkVision X1 på gaden. Det er en 27” skærm med TüV Eye-comfort-certificering, som skulle have masser af forskellige tilslutningsmuligheder og antireflekterende skærmglas.

Endnu er der ingen danske priser, men ThinkVision X11 kommer til at koste 799 dollars, hvilkeet svarer til omkring 5.500 danske kroner, og det er de billigste af dem alle.

Held og lykke til Lenovo – det er nogle spændende produkter, og vi glæder os til at følge dem fremover.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?