Lenovo og Razer slår sig sammen om at udvikle nye gaming pc’er

Det nye samarbejde skal starte en helt ny serie af gaming pc’er med både Lenovoes og Razers brands på, navnet på serien bliver Lenovo Y series Razer Edition. De første produkter rammer gaden i 2016

Lenovo, razer

Det var på den årlige gaming-konference DreamHack Winter 2015, at Lenovo for nyligt løftede sløret for den første gaming desktop prototype, der officielt bliver lanceret til CES 2016 i Las Vegas (Consumer Electronics Show), der løber af staben i starten af det nye år.

De to virksomheder har annonceret at de sammen vil udvikle, co-brande og co-markedføre den specielle Razer Edition af Lenovos Y serie gaming computer.

Der er endnu ikke så mange informationer ude om den nye serie, men det forventes at der bliver lagt ekstra mange kræfter ned i den grafiske motor, og at der kommer ’rigeligt’ med cpu-hestekræfter.

De nærmere detaljer må vi vente på til maskinen officielt bliver lanceret på CES i januar.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?