Lenovo smelter teknologierne sammen

En skærm med ambitioner samt to tynde klienter er de nyeste lanceringer på årets VMWorld i Barcelona

Det er ikke kun indenfor produkter til slutbrugerne, at der kommer mange nye produkter på gaden i øjeblikket. Også til virksomheder sker der meget nyt, og Lenovo har netop lanceret tre nye og meget spændende produkter til virksomheder.

Det drejer sig om et alt-i-et-display og to tynde klienter i deres ThinkCentre-portefølje: ThinkCentre Tiny-in-One (AIO) samt ThinkCentre Tiny M73 og M53, som præsenteres på VMWorld i Barcelona i denne uge. Produkterne er nye end-to-end-løsninger, der sammen kombinerer den tynde klients frihed med de kompakte fordele ved en alt-i-en-computers formfaktor. De tre ThinkCentre-produkter er designet til at gøre det lettere for it-professionelle at udnytte, opgradere og udskifte virksomhedens computere.

ThinkCentre Tiny-in-One er en 23” stationær skærm med alt det bedste fra en alt-i-en-computer: Alle nødvendige porte, valgfri Optical Disk Drive, fod der kan indstilles og full HD-opløsning. Det specielle ved Tiny-in-One er, at computeren har en docking-station bag på skærmen, som passer til Lenovos ThinkCentre Tiny-klienter M73 og M53.

ThinkCentre Tiny M73 og M53 er tynde klienter, som hjælper it-professionelle med at udvikle, udnytte og administrere virksomhedens virtuelle desktop-infrastruktur. ThinkCentre M73 og M53 tilbyder valget mellem det fleksible, Linux-baserede styresystem LeTOS eller Windows Embedded Standard 7 og kommer derudover med Lenovos Terminal Manager-software (LTM).

ThinkCentre Tiny-in-One er tilgængelig i november til en vejledende udsalgspris fra 1.450 kroner ex. moms, mens ThinkCentre M73 Tiny og ThinkCentre M53 Tiny er tilgængelige i hhv. oktober og december med en vejledende udsalgspris fra 1.750 og 1.550 kroner ex. moms.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.