Let håndfri installation til bilen

Parrot er nu klar med Minikit Neo 2 HD, deres nyeste produkt til håndfri mobiltelefoni i bilen

Parrot er velkendte for deres håndfri installationer til bilen, og nu er de så klar med deres Minikit Neo 2 HD, et farverigt produkt der fås i grøn, rød, sort og blå. Parrot selv skriver også, at produktet har et ergonomisk design, hvad det så end skal bruges til – det er en håndfri installation, der skal monteres på bilens solskærm.

Som sagt er Parrot Minikit Neo 2 HD beregnet til at blive monteret på solskærmen i bilen, og ifølge en pressemeddelelse så skulle den passe til alle solskærme. Minikit-enheden er udstyret med en firknaps-kontrol, en drejeknap, en mikrofon, der opfanger lyd fra alle retninger og en vibrationssensor, der gør, at enheden automatisk tændes, når du sætter dig ind i din bil. 

Nu er det så tid til at spidse ørene, for Parrot Minikit Neo 2 HD er udstyret med en vibrerende højttaler. Det skulle være et af Minikit-seriens særlige egenskaber og skulle give optimal lydkvalitet. Præcist hvad den vibrerende højttaler skulle gøre, forlyder der intet om. Parrot Minikit er samtidig udstyret med en 3W højttaler og en omnidirektionel mikrofon. Parrot Minikti Neo 2 HD er kompatibel med teknologien ‘HD Voice’, der skulle give en naturlig lydkvalitet i samtaler og en følelse af, at personen du snakker med, sidder lige ved siden af dig. Den påstand glæder vi os til at afprøve her på redaktionen.

Endelig giver Parrot Minikit Neo 2 HD mulighed for at lytte til dine playlister på din smartphone eller bruge apps såsom gps via Bluetooth A2DP.

Du kan styre Minikit via stemmestyring, både når det handler om at ringe op, og når du skal besvare et opkald. Med den indbyggede multipoint-teknologi understøtter Parrot Minikit Neo 2 HD i “Dual Mode” to telefoner samtidigt.

Parrot har udviklet en Parrot Minikit Neo 2 HD-app til Smartphones. Den er gratis på AppStore og Google Play, og app’ens brugerflade passer grafisk med farven på din MINIKIT Neo 2 HD. App’en har følgende features: Brugerdefineret jingle som kan tilpasses, uanset om din Minikit er tændt eller slukket. Find min bil hjælper med at finde tilbage til, hvor du har parkeret din bil. Parkometer er god til at undgå parkeringsbøder. Køretidspåmindelser hjælper dig med at tage regelmæssige pauser, hvis du kører langt. Magiske ord giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere stemmekommandoer med et klik. Auto-svar på sms’er giver dig mulighed for at skrive sms-kladder, som du kan gemme og sende automatisk når du kører. Endelig giver app’en realtidsoplysninger om tilgængelige softwareopdateringer til din Parrot Minikit Neo 2 HD.

Minikit måler kun 95 X 54 X 45 mm, vejer 67 gram og har en batterilevetid på op til 10 timer i brug og op til 6 måneder i standby.

Den er klar i forretningerne fra oktober 2014 til en pris på 679 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.