LGs smartwatch med rund P-OLED-skærm på gaden inden jul

Klassisk urdesign og opgraderingsmulighed til næste version af Android Wear kendetegner LGs nye smarte ur

G Watch R

LGs meget omtalte Android Wear-baserede smartwatch, G Watch R, bliver lanceret i Danmark i tid til julehandlen. Uret er verdens første smartwatch med en helt rund P-OLED skærm (Plastic OLED), hvor hele skærmen er udnyttet.

Vi så første gang uret under IFA 2014 i Berlin, og nu kommer det så til Danmark i første uge i november.

G Watch R har en klassisk rund form, og bliver derved det første smartwatch der ligner et rigtigt ur, hvilket skaber et flot mix mellem smarte funktioner og stilfuldt design

P-OLED-skærmen viser urtavle, billeder, apps og menuer og kan let ses fra alle vinkler – selv i meget lyse omgivelser, skriver LG.

LG G Watch R er lavet af højkvalitetsmaterialerne rustfrit stål og aluminium. Inden i sidder en kraftfuld og energieffektiv Qualcomm-processor 1,2 GHz og et meget kraftfulde batteri (410mAh).

G Watch R har 512 MB RAM og 4 GB hukommelse til lagring af apps og filer. Enheden er desuden vand- og støvtæt i forhold til IP67 standarden, hvilket betyder, at den kan opholde sig på en meter dybt vand i 30 minutter. Urets rem er ægte læder, men hvis du vil sætte et mere personligt præg på dit G Watch R, er smartwatchet kompatibelt med 22-millimeters urremme. LG’s nyeste smartwatch kommer med seks nye urskiver og forbedret strømbesparelse i dæmpet tilstand. Den kommende opdatering af Android WearTM OS giver G Watch R nye funktioner og features såsom offline-afspilning af musik. Opdateringer af Android Wear sker, efter brugerens godkendelse, helt automatisk via en smartphone.

LG G Watch R vil være tilgængelig i de danske butikker fra og med første uge i november til en vejledende cirkapris på 2290 kroner.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.