Lightroom Mobile klar til Android

Lightroom er et meget populært program til fotografer og fotoentusiaster. App'en har længe været til iPad og iPhone og nu er den så dukket op til Android

Lightroom Mobile Android

Lightroom mobile er baseret på effektiv cloud-synkronisering og supplerer desktopversionen af Lightroom 5, der giver professionelle og hobbyfotografer et væld af muligheder inden for billedredigering, organisering og deling. Lightroom er en del af Creative Cloud og dermed også Creative Cloud Photography Plan, der er Adobes fotografløsning med Photoshop CC, Lightroom og Cloud-funktioner, så man kan perfektionere sine billeder på hvilken som helst enhed.

Lightroom mobile indeholder:

  • Automatisk synkronisering af redigeringer, metadata og andre ændringer til Lightroom-kataloger på både Mac og Windows.
  • Automatisk import af ens fotografier på smartphonen og synkronisering med Lightroom-kataloget på Mac eller pc.
  • Redigering af billeder med velkendte Lightroom-værktøjer og indstillinger, inkl. ikke-destruktiv redigering med Smart Previews.
  • Hurtig flagging og afvisning af fotos.

Pris og tilgængelighed

Lightroom mobile er tilgængelig fra i dag som gratis download for Android-smartphones via Google Play. Men det er så ikke det samme om at det er gratis at bruge Lightroom Mobile. Brugere skal nemlig have Lightroom 5.4 eller nyere, som er tilgængelig som del af et fuldt Creative Cloud-medlemskab og Creative Cloud Photography plan.

Creative Cloud Photography plan (92,50 kroner pr. måned) indeholder Lightroom 5, Photoshop CC og Lightroom mobile.

Prøv Lightroom mobile i 30 dage

Nye kunder kan downloade Lightroom mobile for en 30-dages gratis prøveperiode. Efter 30 dage skal man købe et Creative Cloud-abonnement for at kunne fortsætte adgangen.

Læs mere om Lightroom mobile til Android her og om Lightroom mobile her

Lightroom Mobile Android
Lightroom Mobile Android

Del artiklen på