Loewe lancerer avanceret streaming-tv med indbygget harddisk

Det nye Loewe Connect UHD TV lader dig se et program, holde øje med et andet via PiP og optage et tredje på den indbyggede harddisk

Loewe Connect UHD TV

Det er et super avanceret tv som Loewe har sendt på gaden. Loewe Connect UHD TV indeholder ikke alene kendte muligheder som Picture-in-Picture, og muligheden for at optage to forskellige programmer samtidig. Det kan også styres og programmeres direkte fra en app på din smartphone.

Naturligvis indeholder Loewe Connect UHD TV også en elektronisk programguide, der både findes i tv’et og den medfølgende app.

Men det er nu helt andre ting der gør dette smart-tv interessant. Ikke mindst en indbygget harddisk på 1TB, hvilket sikrer at du kan optage utrolig mange programmer i HD, uden at løbe tør for plads.

Hvis du har andre Loewe tv i dit hus, så kan du bruge den indbyggede harddisk optager i Loewe Connect UHD TV som videoserver, så alt der ligger på den, kan ses fra andre Loewe tv – så længe de altså er koblet til netværket.

Et andet sted, hvor tv’et virkelig stikker ud, er med Loewe MyTV2Move-funktion, hvor du kan streame et live-program til en tablet eller smartphone. Så har du brug for, eller lyst til, at tage din udsendelse med dig, ja så er det en mulighed der kun er et klik væk.

Loewe Connect UHD TV fås i henholdsvis 40” og 55”, og i fire farvevarianter: Petrol Blue, Chrome Silver, Cappuccino og Black.

Connect UHD 40” har en vejledende udsalgspris på 21.999 kroner
Connect UHD 55” har en vejledende udsalgspris på 29.999 kroner

Vil du skifte farve på tv’et kan det klares med et color kit, og det koster henholdsvis 799 kroner til 40” modellen og 999 kroner til 55” modellen. Læs mere på www.loewe.dk

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.