Logitech AnyAngle sikrer fleksibilitet og beskyttelse til iPad Air 2 og iPad Mini

En iPad er skøn, men den kan altså ikke stå selv. AnyAngle hjælper med til at du kan vikle din iPad uden hjælp af bøger og lignende

Logitech AnyAngle

Logiteh AnyAngle er et tilbehør til din ipad Air 2 og ipad Mini, som gør at du kan stille din tablet i mange forskellige vinkler.

I følge en pressemeddelelse så er det der adskiller Logitech AnyAngle fra andre beskyttelsescovers, dets unikke stand med et integreret, skjult hængsel, der holder din iPad i hvilken som helst vinkel inden for 50 grader, og fastholdes i denne vinkle uden at tippe eller glide.

Logitech AnyAngle er designet til at supplere den tynde og æstetiske iPad Air 2, og modstå hvad end den udsættes for. Coveret har en gummibelagt ramme, der hjælper med at beskytte din iPad mod uheldige stød og dråber. Forsidens skjulte magneter holder coveret sikkert lukket, og beskytter skærmen mod revner og ridser. Bagsiden af coveret er klart, og viser bagsiden af iPad’en, men beskytter den stadig mod ridser.

Logitech AnyAngle fås i en række forskellige farvekombinationer

Logitech AnyAngle forventes at være tilgængelig i Danmark fra november 2014 til en vejledende pris på 499 kroner.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.