Logitech er klar med iPad Pro tilbehør – designet i samarbejde med Apple

Det er to helt nye produkter, Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector og Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand, der er på vej på markedet

Logi CREATE

Det nye brand for Logitech, Logi CREATE, har hidtil manglet nogle produkter der kunne løfte brandet frem og vise, hvad det er der skal adskille det fra resten af mængden af gadgets og tilbehørsprodukter på markedet.

Men med de to nye produkter mener Logitech selv at de viser hvad det er, deres nye brand skal levere.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector

Her er der tale om et beskyttende omslag og tastatur til de nye iPad Pro. De er udviklet specielt til at arbejde med Apples nye Smart Connector til trådløs kommunikation mellem iPad Pro og tastaturet. Logitech har sørget for at udnytte Smart Connector, for tastaturet tændes og forbindes automatisk til iPad Pro, når den bliver placeret i skrivepositionen. Det kræver ingen Bluetooth-forbindelse, og fordi tastaturet får strøm via iPad Pro, så skal det ikke oplades.

Tastaturet er udstyret med taster i fuld størrelse, 19mm, jusgterbar baggrundsbelysning og et layout der skulle hjælpe med til at udnytte de arbejdsområder som iPad Pro og iOS9-funktionerne gør muligt.

Tastaturet er tilgængeligt til en vejledende pris på 1.249 kroner og er allerede at finde i forretningerne.

Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand

Her er der tale om en stand og intet andet. Ikke noget med et eksternt tastatur, det er et produkt der er beregnet til at holde iPad Pro, og intet andet.

Holderen har et skjult hængles, der holder iPad Pro fast i en synsvinkel på 60 grader. Det er muligt placere iPad Pro både oprejst for at se film, eller lægge den fladt ned hvis der skal tegnes på den.

Denne beskyttende skal er også i butikkerne nu og koster 699 kroner.

Logi CREATE
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?