Luksuskaffemaskine til arbejdspladsen

Hvorfor skal kaffe på jobbet være så kedeligt? Det behøver det heller ikke være, JDE Professional har lige sendt Promesso, en super-avanceret kaffemaskine til virksomheder, på gaden

Promesso

Promesso er skabt for at kunne lave kaffe på samme niveau som cafeerne. Den kan lave alt lige fra sort kaffe over cappuccino til espresso og café latte. Men der er også proppet en god del intelligens ned i den, så det blandt andet er muligt for medarbejderne kan personalisere varianter og smag alt efter, hvordan de foretrækker deres kaffe.

Så alt lige fra typer og styrke af kaffe til mængden af mælk kan tilpasses efter smag og behag. For at du ikke skal igennem samme indstillingsprocedure hver eneste gang du vil have en kop kaffe, så er det muligt at oprette en profil på Promesso, hvor du kan indstille, hvilken type kaffe du foretrækker på forskellige tidspunkter på dagen.

Det hele styres fra en stor brugervenlig touchskærm for at lette betjeningen.

JDE Professional har arbejdet på maskinen i otte år, og brugt omkring 100.000 mandetimer på udviklingen.

Hvis du eller din arbejdsplads kunne tænke dig en Promesso, så skal du bløde 20.000 kroner, og hver eneste kop kaffe koster 2 kroner at fremstille.

Promesso bruger kaffebønner og ikke kapsler, og indtil videre er der kun få typer af kaffebønner som JDE Professional har taget ind i deres sortiment. Men mon ikke det er muligt at bruge andre kaffebønner end dem de sælger?

Her på redaktionen glæder vi os til vi kan smage kaffe brygget af Promesso.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3661 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?