Lumia 530 klar i butikkerne på torsdag

Vi har ventet på den, og nu er den her. På torsdag d. 18. september kommer Lumia 530 fra Microsoft i de danske butikker.

Lumie 530 er forsynet med mange af de samme innovationer og tjenester der er bedst kendt fra Lumia-seriens flagskibsmodeller, og så skal den ikke koste mere end små 700 kroner.

Lumia 530 kommer med Windows Phone 8.1 og giver mulighed for at personalisere sin smartphone i forhold til arbejde og privatliv.

Nogle af de features som smartphonen kommer med er blandt andet

Den seneste version af Windows Phone 8.1 inklusiv Swipe-notifikationer fra Action Center.En kraftfuld quad-core Qualcomm Snapdragon processor, der giver en god oplevelse, når brugeren browser, spiller spil eller anvender sine favorit-apps på det 4” store LCD-display.God integration med Microsoft-tjenester som Skype og Microsoft Office.Populære apps som Uber, Instagram, Whatsapp, Viber and WeChat. Desuden er der adgang til populære spil som Asphalt 8 gennem Windows Phone Store.Navigeringstjenester og kort med mulighed for offline-navigation både i Danmark og udlandet.

Specifikationer: Lumia 530 Operativsystem Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan Display 4.0” FWVGA LCD display Batteri Op til 22 timer på standby, 13 timer 2G taletid. Batteri-kapacitet: 1430mAh Opkobling HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB Processor 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 Kamera 5MP Hukommelse 512MB RAM, 4GB eMMC med op til 128GB micro SD card support

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3757 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.