Lynhurtigt kamera fra Samsung

Samsungs nye NX1 er designet til at fange detaljer selv i farten

Det nye systemkamera NX1 fra Samsung nyder godt af den forskning, som Samsung har gjort indenfor fototeknik de sidste mange år. NX1 skulle have fået en meget høj billedkvalitet og masser af funktionalitet, og samtidig har koreanerne sørget for at NX1 er modstandsdygtigt overfor vandsprøjt og støv. Samtidig skulle det være det første systemkamera i verden, der har Bluetooth-tilslutning.

Med Samsungs nye NX AF (auto fokus) giver kameraet brugeren mulighed for at fange alle detaljer i farten, uden at skulle bruge tid på besværlige kameraindstillinger. Desuden understøtter NX1 4K UHD video-optagelse uden behov for ekstra udstyr.

Kameraet har en 3″ touchskærm, der er lysstærk og giver et flot billede. Kameraet er udstyret med Wi-Fi og har hurtige og avancerede tilslutningsmuligheder, således at brugerne kan sende store billedfiler og videoer i Full HD hurtigt og uden forsinkelse. 

Udvalget af NX-objektiverne bliver med NX1 udvidet med det nye 50-150 mm 2.8 S ED OIS objektiv, et high-end premium teleobjektiv. Med sin hurtige F2.8 maksimale blændeåbning og 35 mm svarende til 77-231 mm brændvidde, er denne multifunktions S-serie linse ideel til en bred vifte af forskellige aktiviteter, herunder sport, dyreliv og portrætfotografering. Yderligere funktioner omfatter Advanced Multi-Axis Optical Image Stabilization (OIS)-system med op til 4,5 stop (på midten af området under CIPA-standarden), Samsungs præcise stepmotor (UPSM), og støv- og vandafvisende, hvilket skyldes Samsungs Hyper Shield (SHS) 

NX1 er tilgængelig i butikkerne fra november til en vejledende udsalgspris på 12.000 kr.

 

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.