Lynhurtigt spejlreflekskamera fra Canon

EOS 7D Mark II er bygget til at fange hurtige motiver

Canon har netop lanceret EOS 7D Mark II, et digitalt spejlreflekskamera til at indfange al den action, som andre kameraer misser. Dette kamera bygger på best-in-class ydeevnen fra det EOS 7D og udnytter teknologien fra flagskibskameraet, det professionelle EOS-1D X, og er skabt til hastighed. Det har en ekstrem styrke og ydeevne, så det kan give hobbyfotografer friheden til at optage en verden af action i hurtig forandring.

EOS 7D Mark II er fuldstændig genskabt og nydesignet og har samme ydeevne som dets forgænger samt meget mere. Det kan optage hele 10 billeder/sek. (bps) i samme høje opløsning og sætter sammen med et nyt 65-punkts AF-system med krydstyper og dobbelte DIGIC 6-processorer nye standarder for lynende hastighed og styrke.

EOS 7D Mark II er designet til at indfange det perfekte øjeblik i høj kvalitet og kan prale af en ny APS-C CMOS-sensor med 20,2 Megapixel opløsning med et standard ISO-område på ISO 100-16000, som kan udvides til ISO 51200. Sammen med en avanceret, højopløselig RGB+IR-målesensor med 150.000 pixels og innovativ registrering af flimmer sørger EOS 7D Mark II for, at du får flot eksponerede billeder. Kameraet kan tilpasses til den måde, du optager på, og har brugerdefinerbare betjeningsknapper samt en ny søger, som giver næsten 100 % dækning. Med professionelle filmfunktioner, herunder live, ukomprimeret HDMI-output og Dual Pixel CMOS AF-teknologi hjælper EOS 7D Mark II dig med at nå nye niveauer af kreativitet.

EOS 7D Mark II – nøglepunkter:

Indfang flygtige øjeblikke, uanset hvor hurtigt de passerer forbi kameraetBilleder i galleri-kvalitet, som du vil være stolt af at vise fremFleksibelt og kan brugertilpasses, så det passer perfekt til den måde, du arbejder påOpdag nye niveauer af kreativitet i kameraetFå din kreativitet på storskærmen med mulighed for filmoptagelse

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.