Magiske musikalske øjeblikket i brusebadet

At tage et brusebad kan nu i endnu højere grad nydes takket være den nye Aquatunes Bluetooth højtaler fra GROHE og Philips. GROHE’s premium design møder Philips’ lydteknik. Aquatunes leverer en enestående musikalsk oplevelse til dit badeværelse i høj kvalitet

aquatunes

Du kan forbedre din bruseoplevelse ved at streame din yndlingsmusik på dit badeværelse via Bluetooth. Brug Bluetooth knappen til at forbinde Aquatunes højtaleren med din smartphone eller tablet, og så er du klar til en fremragende musikalsk oplevelse. Aquatunes bruger avanceret elektronik til at give en fantastisk lyd selv i våde omgivelser. Da Bluetooth har en rækkevidde på 10 meter, kan lydkilden opbevares i en afstand, hvor den forbliver sikker og tør.

Montering uden besvær

Designet og udformningen af Aquatunes gør, at den er vandafvisende, og kan derfor sikkert monteres i badet. Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standard størrelse med en diameter på 20-25mm. Yderligere, kan højtaleren monteres uden at afmontere brusestangen fra væggen, hvilket også gør den egnet til installation andre steder på badeværelset. Når holderen er fastgjort, tager det kun et drej med håndleddet for at låse højtaleren på plads, og derefter låse den op igen når det er ønsket.

Mange timers musik over alt på dit badeværelse

Aquatunes batteriet holder strømmen op til 8 timer og giver dig derfor strøm nok til mange forfriskende og afslappende brusebade før det igen skal oplades. Den medfølgende induktionsladestation gør, at højtaleren fortsat kan afspille musik under opladning. Du kan derfor sagtens nyde dine yndlingssange mens du børster tænder eller lægger din makeup. Ladestationens diskrete design i en blank Moonwhite finish, supplerer den afrundede form af højtaleren, hvis design er inspireret af både de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af en af de mest populære GROHE håndbrusere. Designelskere vil med det samme se den ufejlbarlige stil fra GROHE’s Design Studio.

Brugen af Aquatunes kunne ikke være nemmere. Enhver, der ejer en smartphone eller en mp3-afspiller vil føle sig hjemme med funktionerne.

De inkluderer en tænd/sluk-knap, en lydstyrkekontrol, en Bluetooth knap for at forbinde enhederne, samt en knap med mulighed for at skifte nummer. To lysdioder viser status for Bluetooth-forbindelsen og batteristatus.

Aquatunes Bluetooth-højtalere er introduceret af Philips og GROHE – en unik bruseoplevelse, skabt ved at kombinere ekspertise fra verdens førende mærker indenfor lyd og vand.

Information:

Aquatunes koster kr. 1.477,50 og kan købes her.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?