Masser af farver på de nye diske fra WD

Western Digital introducerer en ny My Passport Ultra og My Passport for Mac-diske med en kapacitet på op til 3 TB

Western Digital

Western Digital ser tydeligvis lyset – folk er ikke længere så begejstrede over at få en ekstern harddisk til deres computer, og hvem kan dadle dem. Næsten alt bliver jo smidt op i skyen alligevel. Nok derfor har de nu sendt deres nye My Passport Ultra og My Passport for Mac på gaden i meget prangende farver.

My Passport Ultra kommer således i fire farver. Sort, brillianthvid, kirsebærrød og nobel blå, og så har den fået tilhørende Grip Packs og usb-kabler som ligeledes har gang i farverne.

De nye diske kommer i kapaciteterne 3TB, 2TB, 1TB og 500GB, så der burde ikke mangle kapacitet. Derudover så kan den medfølgende backupsoftware, kryptere i 256-bit AES, og det krypteringen sker i hardware, er der et meget højt niveau af sikkerhed, og det skulle ikke påvirke skrivehastigheden på disken eller cpu-aktiviteten.

Skulle du være nysgerrig efter, hvilke farver Grip Pack kommer i, så kan du vælge mellem røgfarvet, skifergrå, vinrød, himmelblå og fuchsia).

De nye diske til mac, My Passport for Mac kommer i størrelserne 3TB, 2TB og 1TB og har samme kryptering indbygget som pc-versionerne.

My Passport Ultra og My Passport for Mac mobile diske er allerede tilgængelige i WD-butikken wdstore.com og hos udvalgte forhandlere. WD Grip Pack-tilbehøret er tilgængeligt i løbet af juni.

ProduktPris
WD Grip Pack 2TB99 kr
WD Grip Pack 1TB99 kr.
My Passport® Ultra 500GB549 kr.
My Passport® Ultra 1TB699 kr.
My Passport® Ultra 2TB999 kr.
My Passport® for Mac 1TB699 kr.
My Passport® for Mac 2TB999 kr.
My Passport® Ultra 3TB1.999 kr.
My Passport® for Mac 3TB1.999 kr.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?