Masser af nyt fra Acer

Ikke mindre end fem nye produkter blev det til under Acers produktlancering på Mobile World Congress – tre nye smartphones, et wearable og en ny Windows phone

Liquid Jade Z Acers nye flagskibsmobil: Liquid Jade Z

Den første af de tre nye Android-baserede smartphones er Liquid Jade Z, der er en 5” enhed med HD IPS-skærm. Skærmen er af Gorilla Glass 3 og den har Acers velkendte Zero Air Gap display, der med til at gøre skærmen ekstraordinær skarp og flot at se på.

Acer har udstyret Jade Z med et speciel læsetilstand, hvor øjet beskyttes mod de farlige blå stråler, ved ganske simpelt at eliminere dem totalt. Det betyder naturligvis en del for farverne, men da ’Read Mode’ kun skal bruges, når der skal læses tekst, betyder det ikke det store.

For at sikre høj hastighed, når der surfes og hentes filer, er mobilen udstyret med Mediatek 64-bit quad-core processoren, og så understøtter den LTE-forbindelser.

Kameraet er på 13 MP, det kan aktiveres med stemmen og det har en blænde på F1.8, så det er muligt at tage gode billeder, selv når lyset er sparsomt. Frontkameraet er heller ikke så ringe endda, med sine 5 MP og en blænde på F2.2.

Jade Z er designet til at skulle være både elegant og ’lommevenlig’. Den har en buet overflade, er kun 7,9 mm tyk og vægten er  holdt på 110 gram.

Liquid Jade Z er i forretningerne i marts og har en forventet pris på €199. Den danske pris kendes endnu ikke.

To ny Liquid Z-mobiler

De to næste mobiler fra Acer, er Liquid Z220 og Z530, der som navnet antyder, er tæt beslægtede. Begge bliver betegnede fra Acer som all-rounder mobiler med hver deres styrker.

Liquid Z220 henvender sig, ifølge Acer, til alle aldersgrupper der leder efter mobile nummer to, en ferietelefon eller en festmobil. Den har et 4”-display med WVGA-display og 233 pixels pr. inch (PPI), og kan bruge to sim-kort.

Designet er specielt, den er nemlig udstyret med små pyramider midt på rammen, og hele mobilen er pakket ind et mønster inspireret af thaisilke.

Liquid Z220

På hardwarefronten er den udstyret med en Qualcomm dual-core 1,2 GHz Snapdragon 200 processor, har et 5 MP kamera med 80 grader vidvinkel linse på bagsiden og et 2 MP kamera på forsiden.

Z220 er den første mobil fra Acer, der understøtter den nye version af Android, 5.0 (Lollipop), og for at sikre at operativsystemet har plads nok, er den udstyret med 8 GB lager og 1 GB hukommelse.

Liquid Z520

Liquid Z520 er udstyret med et taleaktiveret kamera og kan have op til 8 GB intern lager. Kameraet er for resten på 8 MP autofokus, og har en LED flash.

Acer har gjort lidt ekstra ud af højttalerne, den er udstyret med DTS Studio Sound, der giver flot stereo-lyd som skulle give flot gengivelse af vokaler og generelt bedre lyddetaljer.

Z220 kommer på markedet i Europa i marts og har en startpris på €89, mens Z520 rammer butikkerne til april og får en pris på €119. Heller ikke her er de danske priser kendt.

Acers wearable

Der skulle også lidt kropsnær teknologi med på vognen fra Acer. De lancerede deres nye Liquid Leap+ Smart Activeband, der nu har fået en udskiftelig rem, og så undersøtter det både iOS, Android og Windows Phone.

Armbåndet er udstyret med en 1” OLED berøringsfølsom skærm, og så kan du spænde skærmen fast til forskelligt farvede armbånd.

Liquid Leap+ Smart Activeband er henvendt til den aktive bruger, der både har brug for og et ønske om altid at være forbundet. Den er en fitness tracker, der holder øje med hvor mange skridt, der tages, hvor langt brugeren løber og hvor mange kalorier, der bliver forbrændt.

Liquid Leap+

Armbåndet kan bæres hele døgnet, da selve enheden er vandtæt i henhold til IPX7-standarden. Den kan styre din smartphones musikafspiller med funktioner som ”play”, ”pause”, ”previous” og ”next song”, og den kan give dig notifikationer om nye mails, kalenderbegivenheder eller modtagne sms’er.

Liquid Leap+ er tilgængelig i marts med en startspris på €79 – igen ingen dansk pris.

Acer – nu også til Windows phone

Den sidste lancering fra Acer på Mobile World Congress, var deres Liquid M220, en smartphone der opererer på Windows Phone 8.1 operativsystemet.

Liquid M220

Mobile har en 4” skærm på 233 PPI og denne kompakte mobil sigter mod at give en god multimedia-oplevelse til brugeren.

Da den er baseret på Windows Phone 8.1, understøtter den naturligvis Microsofts applikationer og tjenester så som OneDrive, Skype, Office og naturligvis Cortana (hvis du altså er i en region, hvor Cortana fungerer – det vil sige ikke i Danmark).

Kameraet på bagsiden er et 5 MP autofokus kamera og forsidekameraet er et 2 MP kamera, og bagsidekameraet er samtidig et 89 graders vidvinkel kamera.

Liquid M220 kommer på markedet i april, og får en startpris på €79, og nej – ingen dansk pris endnu.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?