Masser af opdatering til Adobe Creative Cloud

Flere elementer if Adobes kreative programpakke er blevet opdateret. Blandt andet er Bridge blevet forbedret, Stock har fået 4K video, Muse bliver responsiv og der er kommet et nyt Animate-program

Den første af de markante opdateringer er Bridge CC, det populære værktøj der bruges til at organisere billeder, illustrationer, videoer og lignende på computeren og netværket med. Det er især administrationsdelen af cachen i Bridge CC, de rhar fået en overhaling. Nu kan du f.eks. selv indstille den, og det er nu meget hurtigere at gennemse store mængder af indhold, fordi måden thumbnails, previews og metadata bliver genereret på, er væsentlig forbedret.

På den måde er de nu muligt at se enkelte thumbnails lynhurtigt i stedet for at skulle vente på, at alle thumbnails bliver genreret. Samtidig kan du nu tømme gamle enheder i cachen, når Bridge CC ikke bliver brugt.

Adobe Stock er nu vokset med hele 100.000 videoer i 4K. Der er allerede ikke mindre end en million videoer i Adobe Stock og 45 millioner fotos, grafikker og illustrationer, og nu er der så kommet en ordentlig skudefuld 4K-videoer at vælge imellem. Det nye 4K-indhold er tilgængeligt for 450 kroner.

Adobe har også opdateret deres program til at lave websites i, Adobe Muse CC. Nu er det så muligt at lave responsive designs med Muse uden du skal spekulere på programmering eller kodning af nogen som helst art.

Den nye opdatering har fuld integration med CC Libraries, hvor du kan dele, få adgang til og genbruge indhold i andre CC-værktøjer.

Animate CC kan nu bruges til animation og motion graphics. Sidste år skiftede Flash Professional navn til Animate CC, og fået en kraftig opdatering, så det nu er et effektivt tidsdlinje-baseret vektoranimationsværktøj til at skabe interaktivt indhold til alle typer platforme.

Programmet har fået en lang række nye funktioner, herunder Typekit-integration til HTML5 Canvas docs og publicerings-indstillinger til Sprite Sheets som kan optimeres til annoncer, der skal kunne loade hurtigt eller benyttes til websites, der kræver en højere opløsning.

Adobe fortsætter med at opdatere deres sky-baserede kreative suite, og vi glæder os til at se, hvad der kommer af nyheder i den næste udgave.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?