Mere Boom til ørene

Ultimate Ears sender en ny version af deres portable højttaler på gaden. UE BOOM 2 lover vildere farver og bedre lyd

UE BOOM 2

UE BOOM 2 er, som forgængerne, designet til at blive våde, mudrede og blive behandlet hårdt. De er mærket efter IPX 7, hvilket svarer til at de kan tåle at være under vand i op til 50cm i en halv time, og så kan de tåle et fald op på til halvanden meter.

Samtidig så har Ultimate Ears holdt størrelse nede, så den faktisk kan være i vandflaskeholderen på din cykel – hvis den altså er udstyret med en sådan.

I forhold til forgængeren, UE BOOM, så spiller UE BOOM 2 25% højere og rækker op til 30 meter. Batterilevetiden er op til 15 timer, og du kan styre en del af højttalerens funktioner bare ved at klappe den let på toppen.

Hvis du, eller dine venner og bekendte, har højttalere i UE-serien, så kan de via den medfølgende app kobles sammen, så du på den måde kan få ægte stereo, også selvom du selv kun har en enkelt højttaler.

UE BOOM 2 findes i seks nye farver med de specielle navne: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical og BrainFreeze. Personligt har vi absolut ingen ide om hvad de navne dækker over, men vi glæder os til at se de nye UE BOOM 2 højttalere.

Prisen kommer til at ligge på 1.699 kroner når de rammer gaden her i løbet af september.

UE BOOM 2

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3664 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?