Microsoft forudser en stigning i salget af Xbox One omkring juletid

Forudsigelsen omhandler dog eksisterende Xbox-kunder frem for nye. Xbox One kommer til at stå stærkt omkring juletid i år.

xbox

PlayStation 4 dominerer stadig verdensmarkedet, mens Microsoft har haft svært ved at få Xbox One ud over rampen. Skal man lytte til den amerikanske gigant, vil dette ændre sig gevaldigt i slutningen af året.

I et interview med GameSpot fortæller én af Microsofts topledere, Aaron Greenberg, at man forudser en “massiv vandring” fra Xbox 360 til Xbox One omkring juletid. Greenberg argumenterer, at Xbox 360-ejere gerne vil spille den næste generation af Halo samt Gears of War, som kun udkommer til Xbox One. Ydermere arbejder Microsoft på en softwareopdatering, der gør, at Xbox One vil være bagud kompatibel, hvormed du kan spille Xbox 360 spil på den nye generation af Xbox.

Greenberg peger på, at Xbox One vil have en række stærke eksklusivtitler i løbet af efteråret og julen, som skal sætte gang i vandringen. Titler som Gear of War: Ultimate Edition samt Halo 5: Guardians vil være gulerødderne for enden af kæppen.

Om Microsoft kommer til at vinde terræn i forhold til PlayStation 4, udtaler Greenberg sig ikke om, men det interessante ved dette års E3 er, at Sony ikke har så stærkt et udvalg af eksklusivtitler parat til dette års julesalg i forhold til Microsoft, der også har sikret rettighederne til Rise of the Tomb Raider, der udkommer til november.

tomb raider
Kommentar til artiklen?