Microsoft Office 2016 til Mac klar til preview

Bruger du Mac og pc, og er du irriteret over de store forskelle mellem versionerne af Office til de to platforme, så er der godt nyt – Office 2016 til Mac er klar i en preview version

Office 2016 for mac

De sidste par år har der været store forskelle på Office-versionen til pc og Mac, men det skal være slut nu.

Når Office 2016 officielt lander senere på året, burde versionerne ligne hinanden, både udseendemæssigt og funktionsmæssigt. Men hvis du ikke kan vente på at få fingre i den nye version, så er der godt nyt til dig.

Microsoft har nemlig netop sendt en preview version på gaden, så alle, der har en Mac, har mulighed for at teste programmet inden den færdige udgave lander. (linket til download er længere på siden).

Office 2016 til Mac indeholder opdaterede versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Udover en grafisk ansigtsløftning, så er den nye Office til Mac også optimeret til retina-skærme.

Den nye Mac-version er baseret i skyen, og så der er fuld integration af OneDrive, OneDrive for Business og SharePoint, så du kan tilgå dine dokumenter på tværs af enheder – uanset økosystem og hardwarevalg.

Alle Mac-brugere har mulighed for at hente previewet via siden her – og hvis man er bruger af Office 365, så kan man hente det nye Office til Mac gratis, når den endelige version bliver tilgængelig.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?