Microsofts mest prisvenlige Lumia-smartphones nu lanceret

Microsofts nye smartphones er en kombination af innovativ hardware, ny software og de bedste Microsoft-tjenester

Microsoft Lumia

Microsoft Corp. offentliggør i dag to nye medlemmer af Lumia-familien – Lumia 435 og Lumia 532. De to smartphones kombinerer kraften i Windows Phone 8.1 med en flot pris, der giver endnu flere mennesker mulighed for at prøve Lumia-serien af, og lader brugerne gøre endnu mere, mens de er på farten.

Lumia 435 er det første medlem i den nye 400-serie. På trods af den lave pris giver den mulighed for at bruge de bedste Windows Phone-tjenester og de nyeste apps. Lumia 532 er en kraftfuld smartphone med quadcore-processor, der bygger videre på succesen fra 500-serien med et lækkert design, dynamisk startskærm, frontkamera og masser af plads til data. Lumia 532 kommer med følgende funktioner:

  • Skift nemt mellem stemmeopkald og videoopkald via den indbyggede Skype-integration og det frontvendte kamera.
  • Microsoft Office-pakken er præinstalleret, så du kan læse, redigere og dele dokumenter, uanset hvor du er.
  • 30 GB gratis backup (Op til 30 GB gratis data, når funktionen Camera Backup er aktiveret) via OneDrive sørger for, at dine vigtigste filer og billeder er let tilgængelige men samtidig sikre.
  • Præinstalleret Microsoft Outlook holder styr på både arbejdsmail og den private mail.
  • De to kameraapps Lumia Camera og Lumia Selfie gør, at du hurtigt og simpelt kan tage billeder, samt tage flotte selfies med frontkameraet.
  • Den nyeste udgave af Windows Phone 8.1 med Lumia Denim-opdateringen giver mulighed for at personalisere skærmen via blandt andet Action Center, Live Folders og Word Flow.(Word Flow findes kun på engelsk).
  • Hold dig up-to-date med de nyeste funktioner via opdateringer til Windows.

Lumia 435 og Lumia 532 kommer til udvalgte markeder i februar. Begge kommer i farverne lysegrøn, orange, hvid og sort. Priserne for Lumia 435 og Lumia 532 kommer til at variere baseret på land og operatør, men de internationale priser er beregnet til 69 EUR (Lumia 435) og 79 EUR (Lumia 532) eksklusiv moms.

Læs også:

Huawei i medvind Det var tilbage i 2007 at Huawei blev etableret i Danmark, og det var omkring samme tid, at de for alvor forlod det kinesiske marked og gik efter det ...
Så kom Nexus 6P endelig Den nyeste version af Googles smartphones, Nexus, har fået navnet 6P og bliver fremstillet af kinesiske Huawei, der selv udvikler high-end mobilier so...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1943 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.