Might & Magic Heroes går online

Et nyt Might & Magic Heroes spil er udkommet, men ikke i traditionel forstand, eftersom ubisoft prøver sig med free-to-play modellen

Heroes of Might and Magic-serien har været igennem flere udviklere siden skaberne af serien, New World Computing, drejede nøglen om i 2003. Ubisoft købte senere rettighederne til det ikoniske, turbaserede strategispil, der stadig havde en trofast fanskare. Ubisoft ændrede navnet på serien, og hele fire spiludviklingsfirmaer har siden prøvet kræfter med franchisen – med blandede resultater. 

Nu er turen kommet til Blue Byte, der er kendt for blandt andet Settlers, der har haft fokus på et mere socialt Heroes-spil. Her kan du møde andre i forskellige communities, som du kan alliere dig med, og sammen kan I drage på togter. Might & Magic Heroes Online er tilgængeligt på nettet her. Du kan spille gratis, og du skal ikke hente spillet ned først. 

Blue Byte har bevaret rollespilselementet, hvor du kan opgradere dine helte med særlige egenskaber, der forbedrer deres evner i kamp såvel som ledere. Men det er et mere overfladisk gameplay, du vil kunne opleve i forhold til tidligere, da Heroes Online skal favne bredt.