Minecraft på det store lærred

Hvis LEGO kan få sine egne film, kan Minecraft også

Instruktør og producer Shawn Levy (Nat på museet, Real Steel) forhandler i øjeblikket med Warner Bros. om at udvikle og instruere en film baseret på Minecraft, rapporterer Deadline.com.

Computerspillet, der alene på Xbox har solgt 10 millioner eksemplarer, skal lægge univers til en filmserie og en række spin-offs, men hvad filmene kommer til at handle om er fortsat uvist.

Warner Bros. har tidligere haft succes med at bringe LEGO-franchisen ind i biograferne, og studiet satser derfor på Minecraft som den næste store filmfranchise. Warner Bros. sikrede sig rettighederne til filmene i februar i år.

Læs også:

Minecraft-spillere, det er tid til at skifte kodeo... Hackere forsøger ofte at angribe Microsofts produkter for at stjæle brugerinformationer såsom kreditkortoplysninger og e-mailadresser. Nu har hackere,...
Nintendos sans for pædagogisk dataoverførelse I morgen, fredag, udkommer Nintendos længe ventede 3DS XL, der er en videreudvikling af den nuværende tabletkonsol, 3DS. Men allerede før den bærbare ...

Del artiklen på