Momondo hjælper med i den digitale ferieplanlægning

Digitale hjælpemidler bliver stadig mere almindelige, når det kommer til den daglige planlægning, og det gælder også når det kommer til vores ferie. Momondo har tre gratis tjenester, der hjælper med ved den digitale ferieplanlægning

momondo

Momondo er bedst kendt som den portal hvor vi finder vores næste ferie eller flyrejse til den billigste pris. Men Momondo vil mere, og nu tilbyder de tre tjenester der giver tips til de bedste seværdigheder, spændende oplevelser og naturligvis de laveste flypriser.

”Vi vil gerne inspirere folk til at besøge nye rejsemål eller nye steder i byer, hvor de måske har været før. Derfor indeholder vores apps og onlinetjenester både tips til de største attraktioner og små, skjulte perler. Og hvis man bruger vores rejsesøgemaskine, behøver det ikke at blive en dyr fornøjelse at opleve det ukendte”, siger Lasse Skole Hansen, der er momondos danske talsperson.

Momondos apps og digitale tjenester:

Inspiration til rejsen: Søgeværktøjet Trip Finder inspirerer til nye og spændende rejsemål. Her sætter du en række kriterier op, fx budget, interesser og kontinent, hvorefter momondo giver forslag til, hvor du kan tage hen – både i form af storbyer, skidestinationer og lækre strande. Du kan også sortere destinationerne efter dit rejsehumør, så du fx finder steder, som passer godt til par, hvis du drømmer om en romantisk ferie, eller familier, der er på udkig efter børnevenlige byer.

Trip Finder blev lanceret i 2014 og rummer mere end 250 rejsemål, og der kommer flere til i 2015. Alle stederne er beskrevet af momondos rejseskribenter med fokus på destinationernes unikke kendetegn og særlige attraktioner.

Billigste billetter og hotelværelser

Når du har rejsemålet på plads og leder efter de billigste flybilletter eller et godt hotel, kan du finde det med momondos rejsesøgemaskine, der både findes på web og som app til iPhone, Android og Blackberry. Rejsesøgemaskinen giver millioner af priser lige ved hånden, så uanset om du sidder i sofaen og planlægger din næste ferie, eller du er strandet i en fremmed by uden en seng at sove i, kan den hjælpe dig.

Gennem momondos prisindsigt får du desuden masser af rutespecifik information om de billigste flyselskaber, rejsedage, og hvor mange dage i forvejen man skal booke for at få den bedste pris.

De gemte perler

Med den gratis cityguide, momondo places, er det blevet nemt at få rejsetips til storbyferien, mens du er undervejs. App’en kan downloades til iPhone og giver inspirerende ideer til lokale perler og de bedste seværdigheder, markeder, cafeer, butikker, barer og hoteller i 12 af verdens mest spændende storbyer: Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Berlin, København, Lissabon, London, Moskva, New York, Paris, Rom og Rio de Janeiro – og der kommer flere til i løbet af 2015.

App’en er et alternativ til de traditionelle guidebøger, og den fungerer også offline, så du kan bruge løs af de mange tips uden at skulle frygte for høje roaming-priser. Til hver by er der mere end 200 tips, der er kategoriseret efter rejsehumør: Social, Romantic, Local, Family, Fancy og Cultural.

Tips til at finde den billigste flybillet*

  • Du skal booke din rejse 53 dage i forvejen for at få de billigste billetter – og du kan i gennemsnit opnå en besparelse på 29 procent.
  • Billetter er dyrest på afrejsedagen.
  • Aftenafgange mellem kl. 18 og 00 er de billigste afgange.
  • Det er dyrest af flyve om eftermiddagen.
  • Tirsdag er den billigste ugedag at flyve på.
  • Lørdag er den dyreste ugedag at flyve på.
  • Er du bekymret for, om cookies på din computer har betydning for de flypriser, du ser hos flyselskaberne og hos onlinerejsebureauerne, er det en god idé at bruge rejsesøgemaskiner som momondo. Du er nemlig anonym hos rejseudbyderen, når du søger via momondo, og dermed ser du altid den lavest tilgængelige pris.

*Rejsestatistikken er indhentet blandt 7,5 milliarder billetpriser på momondos 100 mest populære ruter, hvoraf 49 er danske.

About Lars Bennetzen 4194 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?