Mortal Kombat Xperimenterer med nye spilmuligheder

Snart ser verden et nyt kapitel i den legendariske kampspilserie, Mortal Kombat. Udviklerne er begyndt at afsløre nye features, der bryder med seriens tradition

Mortal Kombat X

NetherRealm Studios har netop udsendt en ny gameplay video, hvori udviklerne af Mortal Kombat X skamroser deres eget produkt – hvilket ikke er så interessant. Appetitvækkende er det dog at høre udviklerne fortælle om Faction Wars.

Mortal Kombat X vil være tro mod seriens kernegameplay; 2D-kampspil med masser af vold og special moves i dynamiske omgivelser. NetherRealm Studios forsøger dog at skabe et online community omkring Mortal Kombat X. I Faction Wars vælger du en fraktion, og derefter skal du dyste mod spil mod spillere fra andre fraktioner over nettet. Din fraktion høster points og ære, når du og dine holdkammerater nedlægger andre spillere. Men ligesom så mange andre onlinespil er der en sandsynlighed for, at du skal betale løbende for at udnytte Mortal Kombat X fuldt ud.

Til IGN fortæller Brian Goodman, der er marketingsansvarlig for NetherRealm Studios, at man arbejder på forskellige mikrotransaktionsmodeller, hvor du eventuelt kan betale for nye kostumer, fatalities eller sågar nye figurer. Men spilstudiet er endnu ikke parate til at annoncere, om mikrotransaktioner bliver en del af spillet.

Kommentar til artiklen?