Motorola klar med billig smartphone

Tendensen med at sende billige smartphones på markedet fortsætter. Sidste skud på stammen er Moto E fra Motorola, som skulle være en prisoverkommerlig smartphone med QHD-skærm og masser af hestekræfter

Moto E

Moto E er kompatibel med 4G LTE, har en 4,5” skærm, fronthøjttalere, nyeste version af Android (Lollipop), og skræddersyede softwareoplevelser. Motorola selv siger at ”Moto E er en komplet smartphone til en brøkdel af standardprisen på en smartphone.” Desværre melder historien intet om, hvor meget Moto E skal koste.

Processoren i Moto E er en Qualcomm Snapdragon-processor med 1,2 GHz quad-core-cpu og et, unavngivet, avanceret grafikkort. Batteriet i Moto E er et 2390 mAh-batteri, der er designet til at holde strøm en hel dag, hvilket vi her på Tech-Test mener er et absolut minimum – det kan ikke være meningen, at man skal rende rundt og lede efter strøm til mobilen i løbet af dagen.

Motorola har sparet noget, når det kommer til kameraet. De har forsynet Moto E med et 5 MP kamera for og bag, så der er ikke noget med, at du får bedre billeder ved at bruge kameraet på bagsiden af smartphonen.

Mobilen er også udstyret med Motorolas Quick Capture-funktion, der gør det let at at aktivere kameraet bare ved at ryste telefonen to gange.

Som sagt er vi ikke blevet oplyst om prisen på Moto E, men den skulle komme til Danmark i slutningen af marts.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?