MSI klar med gaming laptops baseret på Skylake

Samtidig med den officielle lancering af Intels Skylake sender MSI tre nye 17,3” laptop-serier på gaden alle baseret på Skylake mikroarkitekturen

msi skylake

ds

De tre serier er GE62/72 Apache Pro-serien, GS70 Stealth/GS60 Ghost-serien og GT72 Dominator Pro G, og alle tre er – helt i MSIs ånd – rettet direkte mod gameren.

De nye laptops er alle baseret på Intel Core i7-processorer med Skylake mikroarkitekturen. Der vil være forskel i ydelsen på processorerne på de tre laptops, hvor GS60/GS60 og GE62/72 vil komme med de meste processorer, så vil GT72 Dominator blive baseret på high-end versionen af Core i7 familien.

Rygterne forlyder at de tre laptops vil blive baseret på forskellige versioner af Killer-netværket, hvilket er med til at give en ekstra god oplevelse på nettet.

Størrelsen de på de tre laptops vil være nogenlunde ens, da de alle er 17,3″ og vægten kommer for de to mindste til at ligge omkring 2,5 – 3kg mens den største vil komme til at veje tæt på 4kg.

Hvornår modellerne når det danske marked eller hvad priserne bliver ved vi endnu ikke.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3664 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?