Multimedie-pc med masser af hestekræfter

Medions Akoya der bliver solgt i Aldi-butikker over hele landet fra onsdag d. 26. november, er spækket med spændende hardware

Medion Akoya P5395 D

Den tyske it-gigant Medion er klar med en ny stationær computer. Medion Akoya P5395 D er udstyret med en fjerde generation Intel Core-processor, Nvidia GeForce GTX-grafikkort og 8GB hukommelse.

Der er gjort en hel del for at sikre at computeren har kræfter nok til at klare de forskellige multimedieopgaver. Processoren kører på 3,2GHz, men Intel Turbo Boost 2.0 teknologien sikrer, at den automatisk kan geare op til 3,4GHz, hvis opgaven klarer det.

Herudover har Medion valgt at smide en 2TB harddisk ned i den, så der er masser af lagerplads. Netop lagerpladsen kan udvides med en ekstern Medion harddisk, både på 2,5″ og 3,5″.

Vanen tro, har Medion-computeren en stor softwarepakke installeret, og naturligvis kører maskinen på Windows 8.1.

Prisen ligger på 4,699 kroner, og kan som sagt købes i Aldi-butikkerne fra onsdag. 26. november.

About Lars Bennetzen 3893 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.