Nintendos redningskrans?

Wii U har store problemer med at få et fodfæste på markedet, men en anderledes heltinde kan måske være Nintendos redning

Husker du Bayonetta, det meget syrede hack ‘n slash-spil til Xbox 360 og PlayStation 3? Spillet vendte op og ned på himmel og helvede med et gameplay, der bedst kan beskrives som en kvinde med ADHD på syre og coke.

Nu har en demo af Bayonetta 2 ramt Wii U eShop, og i den forbindelse har Nintendo også frigivet en video af gameplayet, der viser, hvilke herligheder Bayonetta kan diske op med.

Bayonetta 2 er en Wii U eksklusivtitel – en af de lovende af slagsen. Det hæderkronede japanske magasin, Famitsu, gav spillet 10/10, da det udkom i Japan for tre uger siden, hvilket magasinet ikke har til vane med at gøre. Nintendo satser også stort på den alternative actionheltinde, der atter må tage kampen op med himmerigets håndlangere.

For Bayonetta 2 kan meget vel være spillet, der får gang i salget af Wii U-konsoller hen over efteråret og julen.

Bayonetta 2 indtager Danmark den 24. oktober. http://www.youtube.com/watch?v=MEyuZ6Kf2u4 

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.