Nosgoth – nyt gratis-at-spille multiplayer-spil rammer Steam

Onlinespillet Nosgoth er for alle, der er til team-baserede kompetitive onlinespil, der foregår i en verden af monstre, elver, orker og andre Tolkien-inspirerede væsener. Spillet er lige sendt i Open Beta og er gratis at spille

Nosgoth

Det er Square Mix og Psyonix, der står bag Nosgoth-spillet, der i går blev gjort tilgængelig i en såkaldt Open Beta på Steam. Spillet hører til i kategorien gratis-at-spille, og selvom der er masser af tillægsprodukter, som det er muligt at tilkøbe til spillet, så kan du som spiller det samme, uanset om du spiller gratis eller betaler for at spille. Det er blot et spørgsmål om, hvor længe tingene tager.

Der er ingen regel uden undtagelse. I Nosgoth er der enkelte ting, du kun kan få ved at betale – blandt andet bestemte skins og racer, du kun kan få mod penge.

Fremover er det også muligt at der vil blive introduceret ting der kun er tilgængelig for betalende spillere.

Spillerne kan åbne for nye evner, våben og meget mere, udelukkende ved at spille, tjene guld og XP og naturligvis stige i level.

Nosgoth
Nosgoth

Spillere, der har travlt, gerne vil have nye våben hurtigt eller måske have bestemte bannere og skins til spillet, kan foretage såkaldte in-game køb, og derved krydre spiloplevelsen. Det er, for eksempel, muligt at købe en ‘Starter Pack’ for 12 Euro der indeholder et Player Banner (Banner of the Blade), 5.000 Gold, en ‘All’ Booster +50% til XP og guld og fire Character Chests (en til hver klasse), der indeholder lidt guf til de forskellige klasser.

Videoen, du kan se herunder, viser, hvordan game-play fungerer og giver samtidig en god fornemmelse for den visuelle oplevelse, der venter spillerne. Videoen er lavet i samarbejde med spillere fra det community, der allerede omgiver Nosgoth. I videoen vises også, hvordan racen Vampyr kan spilles.

Square Mix og Psyonix har valgt at give alle, der er med i Open Beta-fasen, ekstra XP under hele beta-fasen, så hvis du kan lide denne type spil, er der en rigtig god mulighed for at komme godt og hurtigt i gang uden at føle, at det er nødvendig at købe f.eks. starter-pakken.

Lanceringen af Open Beta-versionen er kun starten for Nosgoth. Corey Davis, game director, fortæller til Tech-Test, at Nosgoth vil fortsætte med at vokse, og at nyt indhold allerede er på vej.

Nosgoth
Nosgoth

Det første vi kommer til at se af nyt indhold i Nosgoth er ‘The Summoner’, som er en ny vampyr-klasse, der kan bruge underverdenens kræfter for at fremkalde og styre ghouls. Herefter er planen, at der skal komme en ny menneske-klasse efterfulgt af et nyt vampyr-bykort.

Der skulle også komme en ny game mode, flere skins til karakterer, liga-placeringer, nye værktøjer og ting der kan fremstilles og meget mere. Du kan læse mere om Nosgoth og planerne på deres blog.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?