Ny 2-i-1 laptop fra Acer

Aspire Switch 12 er en full HD 12,5" laptop med 5 forskellige brugstilstande

Aspire Switch 12

Aspires Switch-serie af laptops bliver nu et medlem rigere. Switch 12 er udstyret med en ny base og magnetiske hængsler, så den let kan konverteres mellem 5 forskellige tilstande.

Samtidig er den udstyret med den nye Intel Core M-processor og har en full HD-skærm, så den kan bruges både af private og erhvervsfolk.

Designet er et såkaldt Støttebens design (kickstand design) og sammen med de magnetiske hængsler gør det, at den kan bruges i fem forskellige tilstande (notebook, tablet, display, telt og desktop). Så uanset hvad den skal bruges til, er der en tilstand, der passer.

Hvis den sættes i display- eller telt-mode, så kan den bruges til at se film eller præsentationer, og for at sikre at det bliver en god oplevelse, så er den udstyret med to front-højttalere.

Det aftagelige tastatur kan bruges både når det er koblet til skærmen og som et trådløst tastatur, så der altid er adgang til tastatur i fuld størrelse.

Skærmens 12,5″ har en full HD opløsning på 1.920 x 1.080, er forsynet med IPS-teknologi og Zero Air Gap, så betragtningsvinklen er uhørt stor. Den er forsynet med næste generation af Corning Gorilla Glass, og behandlet med en anti-fingeraftrykbelægning, som skulle reducere mængden af fedtfingre.

Aspire Switch 12 er designet for at nedbringe energiforbruget og forlænge batterilevetiden og kan køre op til 8 timer, når den afspiller video. Den er også designet uden blæsere, så den er meget stille, og samtidig er det også med til at nedbringe strømforbruget.

Acer Aspire Switch 12 er klar til salg i slutningen af november 2014, og prisen starter ved 4.999 kroner.

Her på Tech-Test glæder vi os allerede til at teste Switch 12.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.