Ny 25” QHD-skærm med IPS-panel fra AOC

Skærmfabrikanten AOC udvider nu sin produktportefølje af professionelle computerskærme med en 25”-model i QHD.opløsningen 2.560 x 1.440

aoc monitor

Den nye skærm fra AOC er baseret på et IPS-panel, som giver en bredere betragtningsvinkel og en meget høj farvenøjagtighed. Den kombination af flotte farver og høj opløsning gør at skærmen, Q3577PWQ, er et rigtig godt valg for fotografen, designeren og andre professionelle.

Skærmens hurtige responstid på kun 5 millisekunder minimerer sløring og gør, at selv meget hurtige billedskift og bevægelser står superskarpt.

Den er udstyret med en DisplayPort til at overføre indhold i høj opløsning let og hurtigt. De indbyggede 3W stereohøjttalere betyder, at du i høj grad kan undgå eksterne højttalere. Men her på redaktionen tvivler vi nu stadig på, at de kan erstatte et par gode eksterne højttalere.

Da skærmen er baseret på et IPS-panel, er der både en høj farvenøjagtighed og flotte kontraster, samt en meget høj betragtningsvinkel på 178/178 grader.

Skærmen er forsynet med en teknologi, der giver en flimmerfri skærmoplevelse, hvilket gør at øjnene ikke bliver trætte lige så hurtigt.

Skærmen er på dette danske marked nu til en pris på 2.699 kroner

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?