Ny Android navigations app fra TomTom

TomTom Go Mobile er en ny navigations app, der kan bruges gratis – hvis du ikke kører mere end 75 km om måneden

tomtom go mobile

Den nye app har trafikovervågning i realtid gennem TomTom Traffic, og den er nu blevet tilgængelig i Danmark. Hvis du har et meget lille kørselsbehov, kan du kvit og frit bruge app’en. Alle dens funktioner, inklusive trafikinformation, er helt gratis – hvis du altså ikke kører mere end 75 km om måneden.

Skulle du have brug for mere – og det taler alt sandsynlighed for, så kan du opgradere til et ubegrænset antal kilometer direkte fra app’en.

Traditionen tro, så fungerer TomToms kort såvel online som offline, og du kan hente kort til hele verdenen direkte fra app’en, så du kan bruge din navigation overalt uden at skulle have netforbindelse – men vær lige opmærksom på, at kort fylder. Europakortet fylder for eksempel hel 6 GB, så det er værd at overveje hvilke kort du lægger ned på din smartphone.

Når du får brug for opgradering af antallet af kilometer, så kan du få 1 års ubegrænset kørsel for 159 kroner, eller 3 år for 349 kroner.

Indtil videre er det kun Android-baserede enheder, der kan bruge app’en, og den kræver version 4.0.3 eller nyere, samt en skærmopløsning på 800×400 som minimum.

Tech-Test har fuld gang i testen af den nye app, og vi glæder os til at dele resultatet med dig meget snart.

En servicemeddelelse

Hvis du, som undertegnede, hører til blandt dem, der for længe siden har købt TomTom navigations app’en (den gamle), så er det værd at vide, at den ikke længere kan købes i Google Play butikken i Danmark. Du kan stadig finde den under ”mine apps” i Google Play, men nye brugere kan ikke hente den længere.

Trist er det så, at der ikke længere vil komme kortopdateringer til den gamle app, men – hvis du har købt et TomTom Traffic og/eller TomTom Speed Camera-abonnement, så vil de tjenester stadig fungere.

Skulle du få lyst til opgradere til den nye app, så tilbyder TomTom i øjeblikket eksisterende kunder at få et treårigt ubegrænset navigationsabonnement til den nye TomTom GO Mobile App for kun 6 kroner.

Det får du med den nye app

  • Lifetime TomTom Traffic: Du kører altid med aktuel trafikinformation i hele appens levetid*
  • Tryk og kør: Tryk på dine yndlingsdestinationer på kortet, og så er du på vej
  • Navigér til kontakter: Du behøver aldrig lære adresser udenad igen. Vælg en kontakt på din liste, og app’en planlægger omgående din rute
  • Hurtig søgning: Find din destination hurtigere med intuitive søgeresultater. Hurtige søgninger starter med at finde din destination så snart, at du begynder at taste
  • Points of Interest: Fra tankstationer til hoteller; Din app kommer fyldt med millioner af brugbare POIs
  • Fotofælder: Undgå fartbøder med præcise advarsler i tide i hele appens levetid*
  • Offline Maps: Kort er lagret på din smartphone. Du behøver derfor ikke en internetforbindelse eller dataroaming for at planlægge en ny rute
  • World Maps: Kør altid med de nyeste kort i over 100 lande*

*Besøg Tomtom for information om tilgængelighed i forskellige lande. Servicen kræver en mobiltelefonsforbindelse. Din netværksoperatør kan opkræve dig for dit dataforbrug, og omkostninger kan blive væsentligt forhøjet.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?