Ny app fra Fitstar giver dig en personlig træner

Med den nye app, FitStar Personal Trainer, får du din helt egen personlige træner hjem i stuen, helt gratis – næsten da

Fitstar

App’en, der hidtil kun har været tilgængelige til iOS-enheder er nu lanceret til Android-brugerne også. Samtidig så arbejder den sammen med din Fitbit, fordi sidstnævnte opkøbte FitStar i marts i år.

FitStar Person Trainer er, som navnet antyder, et program til din Android eller iOS-enhed der giver dig en personlig træning, og for amerikanere eller folk med hang til amerikansk football, så er det en vis Tony Gonzalez der bliver din personlige træner.

Denne motions-app hævder at være fuldt tilpasset til den enkelte persons fitnessnivau, og at den tilbyder en brd viste af øvelser både til nybegyndere og til atleter på højt niveau.

Den har fire forskellige mål-baserede programmer: Bliv stærk, Bliv slank, Kom i bevægelse og Den daglige dosis. Den har også et unikt træningspas hver måned, og i dag ligger der ikke mindre end 30 tilpassede Freestyle sessioner, som f.eks. ”10 minut abs”, ”7 minutters træning” og ”The FitStar 15.”

App’en leverer ugentlige statistikker om dine træningspas, og den fortæller hvor mange kalorier du har forbrændt. Men for os er det i virkeligheden slet ikke det spændende – det spændnede ligger i, hvordan og hvor meget arbejder den sammen med FitBit fitness-trackeren.

Indtil videre har vi ikke kunnet konstatere andet, end at FitStar-app’en bruger dit FitBit-login og placerer sig i dine statistikker der. Vi har ikke kunnet få be- eller afkræftet om app’en bruger din FitBit-tracker til at måle din motion med (hvilket ellers ville have været smart).

Det vi har kunnet bekræfte er, at FitStar har mulighed for at sammenkøre alle sine data med Fitbit-app’en. Det giver dig mulighed for at få et godt overblik over, hvad der er sket

FitStar Personal Trainer er gratis at hente, men det koster penge at købe adgang til få en daglig personlig træner. Hvis du ikke træner for meget, så kan du ganske gratis bruge app’en og to gange om ugen få en gratis personlig træner og adgang til nogle af deres særlige apps

About Lars Bennetzen 3880 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?