Ny bluetooth-højttaler fra Harman

Harman Kardon Go + Play er en ny bluetooth-højttaler i spændende design, og som lover lyd i høj kvalitet

harman kardon

“Harman Kardon Go + Play er den næste generation af bluetooth-højttalere fra Harman, og den  er designet til den kvalitetsbevidste forbruger, der efterspørger design og lyd i høj kvalitet,” sådan skriver Harman i deres pressemeddelelsen om den nye bluetooth-højttaler som de lige har sendt på gaden.

Harman plejer at have noget at have de påstande i, de er kendt for den gode lyd, og der er ingen tvivl om, at deres design altid er spændende, og det gælder i høj grad også for denne højttaler.

Højttaleren kan forbindes med op til tre enheder på en gang, så flere kan bruge den til at afspille musik på. Man skal dog nok lige blive enige om, hvem der bruger højttaleren hvornår, ikke?

Den har et indbygget genopladeligt batteri, som kan levere op til otte timers spilletid, og gennem den indbyggede usb-port, kan brugeren oplade både højttaler og smartphone også mens højttaleren bliver brugt. Lidt smart at gøre højttaleren til både en powerbank og en flot højttaler.

Harman Kardon Go + Play kan forbindes trådløst til andre Harman Kardon Wireless Dual Sound kompatible enheder. Den har også indbygget en mikrofon med støjreducerende teknologi, så højttaleren også kan bruges til konferencekald.

Højttaleren er tilgængelig i sort og hvid, og har en vejledende salgspris på 2.49 kroner og kommer i butikkerne her i løbet af maj.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2464 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart