Ny Bluetooth-højttaler fra Onkyo sætter elegance og design i højsæde

Onkyo T3 er en lille Bluetooth-højttaler, der uden problemer kan ligge i en taske, og som stadig har hele tre højttalere indbygget i kabinettet

Onkyo T3

Den er ganske lille, den nye Bluetooth-højttaler fra Onkyo. T3 måler kun 14 x 6 x 2,3cm, og kan uden problemer ligge i din hånd, og med en vægt på kun 250 gram kan den uden problemer ligge nede i en taske.

Højttaleren er forsynet med to styk 35mm højttalere som give en naturlig lydgengivelse, og samtidig har den en bashøjttaler på bagsiden. Højttaleren arbejder i området 100Hz – 20kHz, som sikrer at detaljerne i musikken gengives meget tydeligt, og den er forsynet med genopladelige batterier, der giver op til otte timers spilletid.

En sjov lille detalje er, at højttaleren samtidig kan fungere som powerbank, så du kan oplade andre enheder med din højttaler. Samtidig kan den parres med to forskellige enheder (multipair), og skulle der komme et opkald på din mobil, så pauser musikken indtil du afslutter samtalen.

Enheden kan både betjenes direkte fra betjeningspanelet som fra din smartphone, og du kan også bruge Onkyo HF Player app’en til at øge lydoplevelsen når du streamer eller lytter til musik fra smartphonen.

Prisen for Onkyo T3 er på 1.299 kroner.

Du kan læse mere om Onkyo her.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?